POLÍTICA DE PRIVADESA I COOKIES

POLÍTICA DE PRIVACIDAD I COOKIES

POLITICA DE PRIVADESA(CATALÀ)
ABANS DE CONTINUAR NAVEGANT PER WWW.HUACAL.CAT O FACILITAR-NOS QUALSEVOL DADA PERSONAL, HAURÀ DE CONÈIXER ELS TERMES DE LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVADESA QUE EXPLIQUEM A CONTINUACIÓ. AMB LA FINALITAT D’INFORMAR CORRECTAMENT DE LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVADESA, TAL COM EXIGEIX LA LLEI, WWW.HUACAL.CAT SE SOTMET A LA LEGISLACIÓ ESPANYOLA I EUROPEA, COMPLINT LES SEGÜENTS LLEIS:
• RGPD (REGISTRE GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES). REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL DE 27 D’ABRIL DE 2016, RELATIU A LA PROTECCIÓ DE LES PERSONES FÍSIQUES EN ELS PAISES DE LA UE.
• LOPD (LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL). LLEI ORGÀNICA 15/1999, DE 13 DE DESEMBRE I REIAL DECRET 1720/2007 (REGLAMENT DE DESENVOLUPAMENT DE LA LOPD), DE 21 DE DESEMBRE, QUE REGULA EL TRACTAMENT I OBLIGACIONS DE LES DADES PERSONALS DELS USUARIS PER PART DELS REPONSABLES DE LA WEB.
• LSSI (LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I COMERÇ ELECTRÒNIC). LLEI 34/2002, D’11 DE JULIOL, QUE REGULA LES TRANSACCIONS MITJANÇANT MITJANS ELECTRÒNICS.
PROTECCIÓ I TRACTAMENT DE DADES PERSONALS
• RESPONSABLE: HUACAL, ONG DE SOLIDARITAT.
• DNI/CIF: GXXXXXXXXX
• ADREÇA: HOTEL D’ENTITATS CA GUARDIOLA. C/ CUBA, 2, 08030 BARCELONA
• EMAIL: HUACALONG@GMAIL.COM
LES DADES PERSONALS FACILITADES PER L’USUARI PER MITJÀ DE FORMULARIS DE CONTACTE ES ENVIAN DE FORMA SEGURA, A TRAVÉS DE DADES XIFRADES PER PROTOCOL HTTPS, GARANTINT LA SEGURETAT I CONFIDENCIALITAT DELS USUARIS. AQUESTES DADES REBRAN EL TRACTAMENT DE “DADES D’USUARIS DE WWW.HUACAL.CAT I SUBSCRIPTORS”. HUACAL ONG DE SOLIDARITAT HA IMPLEMENTAT LES CORRESPONENTS MESURES DE SEGURETAT ESTABLERTES PER LA LEGISLACIÓ VIGENT PER GARANTIR LA PROTECCIÓ D’AQUESTES DADES. COM A USUARI, HA DE SABER QUE ELS SEUS DRETS I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS ESTAN GARANTITS EN AQUESTA WEB:
MAI SE SOL·LICITARÀ INFORMACIÓ PERSONAL TRET QUE REALMENT SIGUI NECESSÀRIA PER PRESTAR ELS SERVEIS REQUERITS.
MAI ES COMPARTIRÀ INFORMACIÓ PERSONAL DELS USUARIS DE LA WEB AMB NINGÚ, EXCEPTE PER COMPLIR AMB LA LLEI O EN CAS QUE ES COMPTI AMB AUTORITZACIÓ EXPRESSA.
MAI S’UTILITZARAN LES SEVES DADES PERSONALS FACILITADES AMB UNA FINALITAT DIFERENT A L’EXPRESSADA EN AQUESTA POLÍTICA DE PRIVADESA.
AQUESTA POLÍTICA DE PRIVADESA PODRIA VARIAR EN FUNCIÓ DE CANVIS EN LA LLEI ACTUAL, PER LA QUAL COSA ACONSELLEM QUE LA VISITI PERIÒDICAMENT. SERÀ APLICABLE SEMPRE QUE ELS USUARIS EMPLENIN FORMULARIS ON ES RECAPTIN DADES DE CARÀCTER PERSONAL.
COM S’OBTENEN LES DADES
LES DADES PERSONALS TRACTATS PROCEDEIXEN DE:
ENVIAMENT DE SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ PER EMAIL.
FORMULARI DE CONTACTE.
FORMULARI DE SUBSCRIPCIÓ NEWSLETTER.
QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES?
QUALSEVOL PERSONA TÉ DRET A OBTENIR CONFIRMACIÓ SOBRE SI EN WWW.PLATAFORMAONG.ORG S’ESTAN TRACTANT LES SEVES DADES PERSONALS. ELS SEUS DRETS SÓN:
SOL·LICITAR L’ACCÉS, RECTIFICACIÓ I/O SUPRESSIÓ DE LES SEVES DADES PERSONALS. ELS USUARIS PODRAN ACCEDIR A LES SEVES DADES PERSONALS, AIXÍ COM A SOL·LICITAR LA RECTIFICACIÓ DE DADES INEXACTES O LA SEVA SUPRESSIÓ QUAN, ENTRE ALTRES MOTIUS, LES DADES JA NO SIGUIN NECESSARIS PER A LES FINALITATS QUE VAN SER RECOLLITS. SOL·LICITAR LA LIMITACIÓ DE TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS, EN AQUEST CAS ÚNICAMENT ES CONSERVARAN PER A L’EXERCICI O LA DEFENSA DE RECLAMACIONS. OPOSAR-SE AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS. EN AQUEST CAS, PLATAFORMA D’ONG D’ACCIÓ SOCIAL DEIXARÀ DE TRACTAR LES DADES, SALVO PER MOTIUS LEGÍTIMS, O L’EXERCICI O LA DEFENSA DE POSSIBLES RECLAMACIONS. SOL·LICITAR LA PORTABILITAT DE LES DADES PERSONALS. L’USUARI TINDRÀ DRET AL FET QUE LES SEVES DADES PERSONALS ES TRANSMETIN DIRECTAMENT DE RESPONSABLE A RESPONSABLE QUAN SIGUI TÈCNICAMENT POSSIBLE. ELS USUARIS TAMBÉ TENEN DRET A PRESENTAR UNA RECLAMACIÓ DAVANT L’AGÈNCIA ESPANYOLA DE PROTECCIÓ DE DADES, SI CONSIDEREN QUE EL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS INFRINGEIX LA LLEI.
FINALITAT DE LES DADES PERSONALS RECOLLITS
QUAN UN USUARI ES CONNECTA A WWW.HUACAL.CAT PER DEIXAR UN COMENTARI, MANAR UN EMAIL, SUBSCRIURE’S O REALITZAR QUALSEVOL ALTRA ACCIÓ, ESTÀ FACILITANT INFORMACIÓ DE CARÀCTER PERSONAL DE LA QUAL ÉS RESPONSABLE: HUACAL ONG DE SOLIDARITAT. AQUESTA INFORMACIÓ POT INCLOURE DADES DE CARÀCTER PERSONAL COM PODEN SER LA SEVA ADREÇA IP, NOM, ADREÇA FÍSICA, ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC, NÚMERO DE TELÈFON I UNA ALTRA INFORMACIÓ. EN FACILITAR AQUESTA INFORMACIÓ, L’USUARI DÓNA EL SEU CONSENTIMENT PERQUÈ LA SEVA INFORMACIÓ SIGUI RECOPILADA, UTILITZADA, GESTIONADA I EMMAGATZEMADA PER PLATAFORMA D’ONG D’ACCIÓ SOCIAL NOMÉS COM ES DESCRIU EN L’AVÍS LEGAL I EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVADESA. ELS DIFERENTS SISTEMES DE CAPTURA D’INFORMACIÓ PERSONAL I TRACTE LA INFORMACIÓ EXISTENTS A LA WEB I LA SEVA FINALITAT EN CADA CAS, SÓN ELS SEGÜENTS:
CORREU ELECTRÒNIC
ES TRACTARAN LES DADES PERSONALS QUE L’USUARI FACILITI EN AQUEST CORREU, AMB LA FINALITAT DE RESPONDRE FÀCILMENT A LA CONSULTA FORMULADA. LES DADES FACILITADES ESTARAN SITUATS EN ELS SERVIDORS DE ???? (??????.), PROVEÏDOR DE HOSTINGDE GESTIÓ I SERVEIS ????????.
FORMULARI DE CONTACTE
SE SOL·LICITEN LES SEGÜENTS DADES PERSONALS: NOM, EMAIL I TELÈFON PER RESPONDRE FÀCILMENT A LES CONSULTES DELS USUARIS DE WWW.HUACAL.CAT . LES DADES FACILITADES ESTARAN SITUATS EN ELS SERVIDORS DE ???????????, PROVEÏDOR DE HOSTINGDE GESTIÓ I SERVEIS ?????????
FORMULARI DE SUBSCRIPCIÓ A CONTINGUTS / NEWSLETTER
SE SOL·LICITARAN LES SEGÜENTS DADES PERSONALS: NOM, COGNOMS, ENTITAT A LA QUAL PERTANY (SI ESCAU) I EMAIL, PER GESTIONAR LA LLISTA DE SUBSCRIPCIONS, ENVIAR INFORMACIÓ, BUTLLETINS, PROMOCIONS I OFERTES ESPECIALS. LES DADES PERSONALS PER A BUTLLETINS ELECTRÒNICS (NEWSLETTERS) ESTAN GESTIONATS PER ???????. I LA SEVA PROTECCIÓ ES REGIRÀ PER LA SEVA PRÒPIA POLÍTICA DE PRIVADESA.
ALTRES FINALITATS PER LA QUAL ES TRACTEN LES SEVES DADES PERSONALS
PER GARANTIR EL COMPLIMENT DE LES CONDICIONS D’ÚS I LA LLEI APLICABLE.
PER RECOLZAR I MILLORAR ELS SERVEIS QUE OFEREIX AQUESTA WEB.
TAMBÉ ES RECULLEN ALTRES DADES OBTINGUDES MITJANÇANT COOKIES QUE ES DESCARREGUEN EN L’ORDINADOR DE L’USUARI QUAN NAVEGA EN AQUESTA WEB. PER A MÉS INFORMACIÓ VEURE LA POLÍTICA DE COOKIES.
PER A CONNEXIÓ AMB XARXES SOCIALS. EL TRACTAMENT DE LES DADES ES REGIRÀ PER LES CONDICIONS D’ÚS, POLÍTIQUES DE PRIVADESA I NORMATIVES D’ACCÉS QUE PERTANYIN A LA XARXA SOCIAL QUE PROCEDEIXI EN CADA CAS. HUACAL ONGDE SOLIDARITAT NO VEN, LLOGA NI CEDEIX DADES DE CARÀCTER PERSONAL QUE PUGUIN IDENTIFICAR A L’USUARI, NI HO FARÀ EN EL FUTUR, A TERCERS SENSE EL CONSENTIMENT PREVI.
LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES
EL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES TÉ LA SEVA BASE LEGAL EN EL CONSENTIMENT. PER CONTACTAR O REALITZAR COMENTARIS EN AQUESTA WEB ES REQUEREIX EL CONSENTIMENT AMB AQUESTA POLÍTICA DE PRIVADESA.
PER QUANT TEMPS ES CONSERVARAN LES SEVES DADES?
MENTRE ES MANTINGUI LA RELACIÓ ENTRE HUACALONG DE SOLIDARITAT I L’USUARI.
MENTRE NO SE SOL·LICITI LA SEVA SUPRESSIÓ PER PART DE L’USUARI.
1 ANY A PARTIR DE L’ÚLTIMA CONFIRMACIÓ D’INTERÈS.
A QUINS  ALTRES DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES?
AMB LA FINALITAT DE MILLORAR QUALITAT DEL SEU SERVEI, HUACAL ONG DE SOLIDARITAT COMPARTEIX LES DADES PERSONALS FACILITADES PER L’USUARI AMB ELS SEGÜENTS PRESTADORS DE SERVEIS. EL TRACTAMENT D’AQUESTES DADES ES REGIRÀ PER LA POLÍTICA DE PRIVADESA QUE PERTANYI AL PRESTADOR EN CADA CAS:
????????? PROVEÏDOR DE HOSTING DE GESTIÓ I SERVEIS ????????, PER DONAR ALLOTJAMENT I SERVEIS DE CORREU ELECTRÒNIC A WWW.HUACAL.CAT.
GOOGLE ANALYTICS. UN SERVEI ANALÍTIC DE WEB PRESTAT PER GOOGLE, INC., UNA COMPANYIA DE DELAWARE L’OFICINA PRINCIPAL DE LA QUAL ESTÀ EN 1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, 94043 MOUNTAINVIEW (CALIFÒRNIA), EUA GOOGLE ANALYTICS UTILITZA “COOKIES”, QUE SÓN ARXIUS DE TEXT SITUATS EN EL SEU ORDINADOR, PER AJUDAR AL TITULAR A ANALITZAR L’ÚS QUE FAN ELS USUARIS DEL LLOC WEB. LA INFORMACIÓ QUE GENERA LA COOKIE SOBRE EL SEU ÚS DE LA WEB (INCLOENT LA SEVA ADREÇA IP) SERÀ DIRECTAMENT TRANSMESA I ARXIVADA PER GOOGLE EN ELS SERVIDORS D’ESTATS UNITS. GOOGLE USARÀ AQUESTA INFORMACIÓ AMB EL PROPÒSIT DE SEGUIR LA PISTA DEL SEU ÚS DE LA WEB, RECOPILANT INFORMES DE L’ACTIVITAT DE LA WEB I PRESTANT ALTRES SERVEIS RELACIONATS AMB L’ACTIVITAT DE LA WEB I L’ÚS D’INTERNET. GOOGLE PODRÀ TRANSMETRE AQUESTA INFORMACIÓ A TERCERS QUAN AIXÍ L’HI REQUEREIXI LA LEGISLACIÓ, O QUAN DITES TERCERES PROCESSIN LA INFORMACIÓ PER COMPTE DE GOOGLE. GOOGLE NO ASSOCIARÀ LA SEVA ADREÇA IP AMB CAP ALTRA DADA DEL QUE DISPOSI GOOGLE. POT REBUTJAR EL TRACTAMENT DE LES DADES O LA INFORMACIÓ REBUTJANT L’ÚS DE COOKIES MITJANÇANT LA SELECCIÓ DE LA CONFIGURACIÓ APROPIADA DEL SEU NAVEGADOR, NO OBSTANT AIXÒ, HA DE SABER QUE SI HO FA POT SER QUE NO PUGUI USAR LA PLENA FUNCIONABILIDAD D’AQUESTA WEB. EN UTILITZAR AQUESTA WEB ES CONSENT EL TRACTAMENT D’INFORMACIÓ SOBRE L’USUARI PER GOOGLE EN LA FORMA I PER A LES FINALITATS INDICADES.
DADES DE NAVEGACIÓ
QUAN L’USUARI NAVEGA PER AQUESTA WEB ES PODEN RECOLLIR DADES NO IDENTIFICABLES, TALS COM A ADREÇA IP, UBICACIÓ GEOGRÀFICA APROXIMADA, HÀBITS DE NAVEGACIÓ I ALTRES DADES QUE NO PODEN SER UTILITZATS PER IDENTIFICAR A L’USUARI, TANT PER PART DEL TITULAR COM DE TERCERS. AQUESTA WEB UTILITZA ELS SEGÜENTS SERVEIS DE TERCERS:GOOGLE ANALYTICS.GOOGLE SEARCHCONSOLE.GOOGLE ADSENSE.FACEBOOK.YOUTUBE.TWITTER.
EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES
L’USUARI DE LA WEB ÉS L’ÚNIC RESPONSABLE DE LA VERACITAT I CORRECCIÓ DE LES DADES QUE ES REMETIN A WWW.HUACAL.CAT, EXONERANT A HUACALONG DE SOLIDARITAT DE QUALSEVOL RESPONSABILITAT SOBRE AQUEST TEMA. ELS USUARIS GARANTEIXEN I RESPONEN, EN QUALSEVOL CAS, DE L’EXACTITUD, VIGÈNCIA I AUTENTICITAT DE LES DADES PERSONALS FACILITADES I ES COMPROMETEN A MANTENIR-LOS DEGUDAMENT ACTUALITZATS. L’USUARI ACCEPTA PROPORCIONAR INFORMACIÓ COMPLETA I CORRECTA EN ELS DIFERENTS FORMULARIS O A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC.
COMUNICACIONS COMERCIALS I/O INFORMATIVES
D’ACORD AMB LA LSSI, PLATAFORMA D’ONG D’ACCIÓ SOCIAL NO REALITZA PRÀCTIQUES DE SPAM, PER LA QUAL COSA NO ENVIA CORREUS PER VIA ELECTRÒNICA QUE NO HAGIN ESTAT PRÈVIAMENT SOL·LICITATS O AUTORITZATS PER L’USUARI. EN CONSEQÜÈNCIA, EN CADASCUN DELS FORMULARIS I/O FORMES DE CONTACTE DE LA WEB, L’USUARI TÉ LA POSSIBILITAT DE DONAR EL SEU CONSENTIMENT EXPRÉS PER REBRE INFORMACIÓ COMERCIAL GENÈRICA, AMB INDEPENDÈNCIA DE LA INFORMACIÓ SOL·LICITADA. QUALSEVOL ENVIAMENT DE CARACTER COMERCIAL SERÀ IDENTIFICAT EXPRESSAMENT COM A TAL.
ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
L’USUARI DECLARA HAVER ESTAT INFORMAT D’AQUESTA POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS, ACCEPTANT I CONSENTINT EL TRACTAMENT DELS MATEIXOS PER PART DE HUACAL ONG DE SOLIDARITAT .

POLITICA DE PRIVACIDAD(ESPAÑOL)

ANTES DE CONTINUAR NAVEGANDO POR WWW.HUACAL.CAT O FACILITARNOS CUALQUIER DATO PERSONAL, DEBERÁ CONOCER LOS TÉRMINOS DE NUESTRA POLÍTICA DE PRIVACIDAD QUE EXPLICAMOS A CONTINUACIÓN. CON LA FINALIDAD DE INFORMAR CORRECTAMENTE DE NUESTRA POLÍTICA DE PRIVACIDAD, TAL Y COMO EXIGE LA LEY, WWW.HUACAL.CAT SE SOMETE A LA LEGISLACIÓN ESPAÑOLA Y EUROPEA, CUMPLIENDO LAS SIGUIENTES LEYES:

  • RGPD (REGISTRO GENERAL DE PROTECCIÓN DE DATOS). REGLAMENTO (UE) 2016/679 DEL PARLAMENTO EUROPEO Y DEL CONSEJO DE 27 DE ABRIL DE 2016, RELATIVO A LA PROTECCIÓN DE LAS PERSONAS FÍSICAS EN LOS PAISES DE LA UE.
  • LOPD (LEY ORGÁNICA DE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL). LEY ORGÁNICA 15/1999, DE 13 DE DICIEMBRE Y REAL DECRETO 1720/2007 (REGLAMENTO DE DESARROLLO DE LA LOPD), DE 21 DE DICIEMBRE, QUE REGULA EL TRATAMIENTO Y OBLIGACIONES DE LOS DATOS PERSONALES DE LOS USUARIOS POR PARTE DE LOS REPONSABLES DE LA WEB.
  • LSSI (LEY DE SERVICIOS DE LA SOCIEDAD DE LA INFORMACIÓN Y COMERCIO ELECTRÓNICO). LEY 34/2002, DE 11 DE JULIO, QUE REGULA LAS TRANSACCIONES MEDIANTE MEDIOS ELECTRÓNICOS.

PROTECCIÓN Y TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES

  • RESPONSABLE: HUACAL, ONG DE SOLIDARITAT.
  • DNI/CIF: GXXXXXXXXX
  • DIRECCIÓN: HOTEL D’ENTITATS CAN GUARDIOLA. C/ CUBA, 2, 08030 BARCELONA
  • EMAIL: HUACALONG@GMAIL.COM

LOS DATOS PERSONALES FACILITADOS POR EL USUARIO POR MEDIO DE FORMULARIOS DE CONTACTO SE ENVIAN DE FORMA SEGURA, A TRAVÉS DE DATOS CIFRADOS POR PROTOCOLO HTTPS, GARANTIZANDO LA SEGURIDAD Y CONFIDENCIALIDAD DE LOS USUARIOS. ESTOS DATOS RECIBIRÁN EL TRATAMIENTO DE “DATOS DE USUARIOS DE WWW.HUACAL.CAT  Y SUSCRIPTORES”. HUACAL ONG DE SOLIDARITAT HA IMPLEMENTADO LAS CORRESPONDIENTES MEDIDAS DE SEGURIDAD ESTABLECIDAS POR LA LEGISLACIÓN VIGENTE PARA GARANTIZAR LA PROTECCIÓN DE DICHOS DATOS. COMO USUARIO, DEBE SABER QUE SUS DERECHOS Y PROTECCIÓN DE DATOS PERSONALES ESTÁN GARANTIZADOS EN ESTA WEB:

NUNCA SE SOLICITARÁ INFORMACIÓN PERSONAL A MENOS QUE REALMENTE SEA NECESARIA PARA PRESTAR LOS SERVICIOS REQUERIDOS.

NUNCA SE COMPARTIRÁ INFORMACIÓN PERSONAL DE LOS USUARIOS DE LA WEB CON NADIE, EXCEPTO PARA CUMPLIR CON LA LEY O EN CASO DE QUE SE CUENTE CON AUTORIZACIÓN EXPRESA.

NUNCA SE UTILIZARÁN SUS DATOS PERSONALES FACILITADOS CON UNA FINALIDAD DIFERENTE A LA EXPRESADA EN ESTA POLÍTICA DE PRIVACIDAD.

ESTA POLÍTICA DE PRIVACIDAD PODRÍA VARIAR EN FUNCIÓN DE CAMBIOS EN LA LEY ACTUAL, POR LO QUE ACONSEJAMOS QUE LA VISITE PERIÓDICAMENTE. SERÁ APLICABLE SIEMPRE QUE LOS USUARIOS RELLENEN FORMULARIOS DONDE SE RECABEN DATOS DE CARÁCTER PERSONAL.

CÓMO SE OBTIENEN LOS DATOS

LOS DATOS PERSONALES TRATADOS PROCEDEN DE:

ENVÍO DE SOLICITUD DE INFORMACIÓN POR EMAIL.

FORMULARIO DE CONTACTO.

FORMULARIO DE SUSCRIPCIÓN NEWSLETTER.

¿CUÁLES SON SUS DERECHOS CUANDO NOS FACILITA SUS DATOS?

CUALQUIER PERSONA TIENE DERECHO A OBTENER CONFIRMACIÓN SOBRE SI EN WWW.PLATAFORMAONG.ORG SE ESTÁN TRATANDO SUS DATOS PERSONALES. SUS DERECHOS SON:

SOLICITAR EL ACCESO, RECTIFICACIÓN Y/O SUPRESIÓN DE SUS DATOS PERSONALES. LOS USUARIOS PODRÁN ACCEDER A SUS DATOS PERSONALES, ASÍ COMO A SOLICITAR LA RECTIFICACIÓN DE DATOS INEXACTOS O SU SUPRESIÓN CUANDO, ENTRE OTROS MOTIVOS, LOS DATOS YA NO SEAN NECESARIOS PARA LOS FINES QUE FUERON RECOGIDOS. SOLICITAR LA LIMITACIÓN DE TRATAMIENTO DE SUS DATOS PERSONALES, EN CUYO CASO ÚNICAMENTE SE CONSERVARÁN PARA EL EJERCICIO O LA DEFENSA DE RECLAMACIONES. OPONERSE AL TRATAMIENTO DE SUS DATOS PERSONALES. EN ESTE CASO, PLATAFORMA DE ONG DE ACCIÓN SOCIAL DEJARÁ DE TRATAR LOS DATOS, SALVO POR MOTIVOS LEGÍTIMOS, O EL EJERCICIO O LA DEFENSA DE POSIBLES RECLAMACIONES. SOLICITAR LA PORTABILIDAD DE LOS DATOS PERSONALES. EL USUARIO TENDRÁ DERECHO A QUE SUS DATOS PERSONALES SE TRANSMITAN DIRECTAMENTE DE RESPONSABLE A RESPONSABLE CUANDO SEA TÉCNICAMENTE POSIBLE. LOS USUARIOS TAMBIÉN TIENEN DERECHO A PRESENTAR UNA RECLAMACIÓN ANTE LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS, SI CONSIDERAN QUE EL TRATAMIENTO DE SUS DATOS PERSONALES INFRINGE LA LEY.

FINALIDAD DE LOS DATOS PERSONALES RECOGIDOS

CUANDO UN USUARIO SE CONECTA A WWW.HUACAL.CAT PARA DEJAR UN COMENTARIO, MANDAR UN EMAIL, SUSCRIBIRSE O REALIZAR CUALQUIER OTRA ACCIÓN, ESTÁ FACILITANDO INFORMACIÓN DE CARÁCTER PERSONAL DE LA QUE ES RESPONSABLE: HUACAL ONG DE SOLIDARITAT. ESA INFORMACIÓN PUEDE INCLUIR DATOS DE CARÁCTER PERSONAL COMO PUEDEN SER SU DIRECCIÓN IP, NOMBRE, DIRECCIÓN FÍSICA, DIRECCIÓN DE CORREO ELECTRÓNICO, NÚMERO DE TELÉFONO Y OTRA INFORMACIÓN. AL FACILITAR ESTA INFORMACIÓN, EL USUARIO DA SU CONSENTIMIENTO PARA QUE SU INFORMACIÓN SEA RECOPILADA, UTILIZADA, GESTIONADA Y ALMACENADA POR PLATAFORMA DE ONG DE ACCIÓN SOCIAL SÓLO COMO SE DESCRIBE EN EL AVISO LEGAL Y EN LA PRESENTE POLÍTICA DE PRIVACIDAD. LOS DIFERENTES SISTEMAS DE CAPTURA DE INFORMACIÓN PERSONAL Y TRATO LA INFORMACIÓN EXISTENTES EN LA WEB Y SU FINALIDAD EN CADA CASO, SON LOS SIGUIENTES:

CORREO ELECTRÓNICO

SE TRATARÁN LOS DATOS PERSONALES QUE EL USUARIO FACILITE EN DICHO CORREO, CON EL FIN DE RESPONDER FÁCILMENTE A LA CONSULTA FORMULADA. LOS DATOS FACILITADOS ESTARÁN UBICADOS EN LOS SERVIDORES DE ¿???? (¿??????.), PROVEEDOR DE HOSTING DE GESTIÓN Y SERVICIOS ¿????????.

FORMULARIO DE CONTACTO

SE SOLICITAN LOS SIGUIENTES DATOS PERSONALES: NOMBRE, EMAIL Y TELÉFONO PARA RESPONDER FÁCILMENTE A LAS CONSULTAS DE LOS USUARIOS DE WWW.HUACAL.CAT . LOS DATOS FACILITADOS ESTARÁN UBICADOS EN LOS SERVIDORES DE ¿???????????, PROVEEDOR DE HOSTING DE GESTIÓN Y SERVICIOS ¿?????????

FORMULARIO DE SUSCRIPCIÓN A CONTENIDOS / NEWSLETTER

SE SOLICITARÁN LOS SIGUIENTES DATOS PERSONALES: NOMBRE, APELLIDOS, ENTIDAD A LA QUE PERTENECE (SI PROCEDE) Y EMAIL, PARA GESTIONAR LA LISTA DE SUSCRIPCIONES, ENVIAR INFORMACIÓN, BOLETINES, PROMOCIONES Y OFERTAS ESPECIALES. LOS DATOS PERSONALES PARA BOLETINES ELECTRÓNICOS (NEWSLETTERS) ESTÁN GESTIONADOS POR ¿???????. Y SU PROTECCIÓN SE REGIRÁ POR SU PROPIA POLÍTICA DE PRIVACIDAD.

OTRAS FINALIDADES POR LA QUE SE TRATAN SUS DATOS PERSONALES

PARA GARANTIZAR EL CUMPLIMIENTO DE LAS CONDICIONES DE USO Y LA LEY APLICABLE.

PARA APOYAR Y MEJORAR LOS SERVICIOS QUE OFRECE ESTA WEB.

TAMBIÉN SE RECOGEN OTROS DATOS OBTENIDOS MEDIANTE COOKIES QUE SE DESCARGAN EN EL ORDENADOR DEL USUARIO CUANDO NAVEGA EN ESTA WEB. PARA MÁS INFORMACIÓN VER LA POLÍTICA DE COOKIES.

PARA CONEXIÓN CON REDES SOCIALES. EL TRATAMIENTO DE LOS DATOS SE REGIRÁ POR LAS CONDICIONES DE USO, POLÍTICAS DE PRIVACIDAD Y NORMATIVAS DE ACCESO QUE PERTENEZCAN A LA RED SOCIAL QUE PROCEDA EN CADA CASO. HUACAL ONG DE SOLIDARITAT NO VENDE, ALQUILA NI CEDE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL QUE PUEDAN IDENTIFICAR AL USUARIO, NI LO HARÁ EN EL FUTURO, A TERCEROS SIN EL CONSENTIMIENTO PREVIO.

LEGITIMACIÓN PARA EL TRATAMIENTO DE SUS DATOS

EL TRATAMIENTO DE SUS DATOS TIENE SU BASE LEGAL EN EL CONSENTIMIENTO. PARA CONTACTAR O REALIZAR COMENTARIOS EN ESTA WEB SE REQUIERE EL CONSENTIMIENTO CON ESTA POLÍTICA DE PRIVACIDAD.

¿POR CUÁNTO TIEMPO SE CONSERVARÁN SUS DATOS?

MIENTRAS SE MANTENGA LA RELACIÓN ENTRE HUACAL ONG DE SOLIDARITAT  Y EL USUARIO.

MIENTRAS NO SE SOLICITE SU SUPRESIÓN POR PARTE DEL USUARIO.

1 AÑO A PARTIR DE LA ÚLTIMA CONFIRMACIÓN DE INTERÉS.

¿A QUÉ OTROS DESTINATARIOS SE COMUNICARÁN TUS DATOS?

CON EL FIN DE MEJORAR CALIDAD DE SU SERVICIO, HUACAL ONG DE SOLIDARITAT  COMPARTE LOS DATOS PERSONALES FACILITADOS POR EL USUARIO CON LOS SIGUIENTES PRESTADORES DE SERVICIOS. EL TRATAMIENTO DE DICHOS DATOS SE REGIRÁ POR LA POLÍTICA DE PRIVACIDAD QUE PERTENEZCA AL PRESTADOR EN CADA CASO:

¿????????? PROVEEDOR DE HOSTING DE GESTIÓN Y SERVICIOS ¿????????, PARA DAR ALOJAMIENTO Y SERVICIOS DE CORREO ELECTRÓNICO A WWW.HUACAL.CAT.

GOOGLE ANALYTICS. UN SERVICIO ANALÍTICO DE WEB PRESTADO POR GOOGLE, INC., UNA COMPAÑÍA DE DELAWARE CUYA OFICINA PRINCIPAL ESTÁ EN 1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, 94043 MOUNTAIN VIEW (CALIFORNIA), EE.UU. GOOGLE ANALYTICS UTILIZA “COOKIES”, QUE SON ARCHIVOS DE TEXTO UBICADOS EN SU ORDENADOR, PARA AYUDAR AL TITULAR A ANALIZAR EL USO QUE HACEN LOS USUARIOS DEL SITIO WEB. LA INFORMACIÓN QUE GENERA LA COOKIE ACERCA DE SU USO DE LA WEB (INCLUYENDO SU DIRECCIÓN IP) SERÁ DIRECTAMENTE TRANSMITIDA Y ARCHIVADA POR GOOGLE EN LOS SERVIDORES DE ESTADOS UNIDOS. GOOGLE USARÁ ESTA INFORMACIÓN CON EL PROPÓSITO DE SEGUIR LA PISTA DE SU USO DE LA WEB, RECOPILANDO INFORMES DE LA ACTIVIDAD DE LA WEB Y PRESTANDO OTROS SERVICIOS RELACIONADOS CON LA ACTIVIDAD DE LA WEB Y EL USO DE INTERNET. GOOGLE PODRÁ TRANSMITIR DICHA INFORMACIÓN A TERCEROS CUANDO ASÍ SE LO REQUIERA LA LEGISLACIÓN, O CUANDO DICHOS TERCEROS PROCESEN LA INFORMACIÓN POR CUENTA DE GOOGLE. GOOGLE NO ASOCIARÁ SU DIRECCIÓN IP CON NINGÚN OTRO DATO DEL QUE DISPONGA GOOGLE. PUEDE RECHAZAR EL TRATAMIENTO DE LOS DATOS O LA INFORMACIÓN RECHAZANDO EL USO DE COOKIES MEDIANTE LA SELECCIÓN DE LA CONFIGURACIÓN APROPIADA DE SU NAVEGADOR, SIN EMBARGO, DEBE SABER QUE SI LO HACE PUEDE SER QUE NO PUEDA USAR LA PLENA FUNCIONABILIDAD DE ESTA WEB. AL UTILIZAR ESTA WEB SE CONSIENTE EL TRATAMIENTO DE INFORMACIÓN ACERCA DEL USUARIO POR GOOGLE EN LA FORMA Y PARA LOS FINES INDICADOS.

DATOS DE NAVEGACIÓN

CUANDO EL USUARIO NAVEGA POR ESTA WEB SE PUEDEN RECOGER DATOS NO IDENTIFICABLES, TALES COMO DIRECCIÓN IP, UBICACIÓN GEOGRÁFICA APROXIMADA, HÁBITOS DE NAVEGACIÓN Y OTROS DATOS QUE NO PUEDEN SER UTILIZADOS PARA IDENTIFICAR AL USUARIO, TANTO POR PARTE DEL TITULAR COMO DE TERCEROS. ESTA WEB UTILIZA LOS SIGUIENTES SERVICIOS DE TERCEROS:GOOGLE ANALYTICS.GOOGLE SEARCH CONSOLE.GOOGLE ADSENSE.FACEBOOK.YOUTUBE.TWITTER.

EXACTITUD Y VERACIDAD DE LOS DATOS

EL USUARIO DE LA WEB ES EL ÚNICO RESPONSABLE DE LA VERACIDAD Y CORRECCIÓN DE LOS DATOS QUE SE REMITAN A WWW.HUACAL.CAT, EXONERANDO A HUACAL ONG DE SOLIDARITAT DE CUALQUIER RESPONSABILIDAD AL RESPECTO. LOS USUARIOS GARANTIZAN Y RESPONDEN, EN CUALQUIER CASO, DE LA EXACTITUD, VIGENCIA Y AUTENTICIDAD DE LOS DATOS PERSONALES FACILITADOS Y SE COMPROMETEN A MANTENERLOS DEBIDAMENTE ACTUALIZADOS. EL USUARIO ACEPTA PROPORCIONAR INFORMACIÓN COMPLETA Y CORRECTA EN LOS DIFERENTES FORMULARIOS O A TRAVÉS DEL CORREO ELECTRÓNICO.

COMUNICACIONES COMERCIALES Y/O INFORMATIVAS

DE ACUERDO CON LA LSSI, PLATAFORMA DE ONG DE ACCIÓN SOCIAL NO REALIZA PRÁCTICAS DE SPAM, POR LO QUE NO ENVÍA CORREOS POR VÍA ELECTRÓNICA QUE NO HAYAN SIDO PREVIAMENTE SOLICITADOS O AUTORIZADOS POR EL USUARIO. EN CONSECUENCIA, EN CADA UNO DE LOS FORMULARIOS Y/O FORMAS DE CONTACTO DE LA WEB, EL USUARIO TIENE LA POSIBILIDAD DE DAR SU CONSENTIMIENTO EXPRESO PARA RECIBIR INFORMACIÓN COMERCIAL GENÉRICA, CON INDEPENDENCIA DE LA INFORMACIÓN SOLICITADA. CUALQUIER ENVÍO DE CARACTER COMERCIAL SERÁ IDENTIFICADO EXPRESAMENTE COMO TAL.

ACEPTACIÓN Y CONSENTIMIENTO

EL USUARIO DECLARA HABER SIDO INFORMADO DE ESTA POLÍTICA DE PROTECCIÓN DE DATOS PERSONALES, ACEPTANDO Y CONSINTIENDO EL TRATAMIENTO DE LOS MISMOS POR PARTE DE HUACAL ONG DE SOLIDARITAT .

POLÍTICA DE COOKIES (CATALÀ).
EN COMPLIMENT AMB EL QUE ES DISPOSA EN L’ARTICLE 22.2 DE LA LLEI 34/2002, D’11 DE JULIOL, DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC, AQUESTA PÀGINA WEB LI INFORMA, EN AQUESTA SECCIÓ, SOBRE LA POLÍTICA DE RECOLLIDA I TRACTAMENT DE COOKIES.
QUÈ SÓN LES COOKIES?
UNA COOKIE ÉS UN FITXER QUE ES DESCARREGA EN EL SEU ORDINADOR EN ACCEDIR A DETERMINADES PÀGINES WEB. LES COOKIES PERMETEN A UNA PÀGINA WEB, ENTRE ALTRES COSES, EMMAGATZEMAR I RECUPERAR INFORMACIÓ SOBRE ELS HÀBITS DE NAVEGACIÓ D’UN USUARI O DEL SEU EQUIP I, DEPENENT DE LA INFORMACIÓ QUE CONTINGUIN I DE LA FORMA EN QUÈ UTILITZI EL SEU EQUIP, PODEN UTILITZAR-SE PER RECONÈIXER A L’USUARI.
QUINS TIPUS DE COOKIES UTILITZA AQUESTA PÀGINA WEB?
AQUESTA PÀGINA WEB UTILITZA ELS SEGÜENTS TIPUS DE COOKIES:
COOKIES D’ANÀLISI: SÓN AQUELLES QUE BEN TRACTADES PER NOSALTRES O PER TERCERS, ENS PERMETEN QUANTIFICAR EL NOMBRE D’USUARIS I AIXÍ REALITZAR EL MESURAMENT I ANÀLISI ESTADÍSTICA DE LA UTILITZACIÓ QUE FAN ELS USUARIS DEL SERVEI OFERT. PER A AIXÒ S’ANALITZA LA SEVA NAVEGACIÓ A LA NOSTRA PÀGINA WEB AMB LA FINALITAT DE MILLORAR L’OFERTA DE PRODUCTES O SERVEIS QUE LI OFERIM.
COOKIES TÈCNIQUES: SÓN AQUELLES QUE PERMETEN A L’USUARI LA NAVEGACIÓ A TRAVÉS DE L’ÀREA RESTRINGIDA I LA UTILITZACIÓ DE LES SEVES DIFERENTS FUNCIONS, COM PER EXEMPLE, PORTAR A CANVI EL PROCÉS DE COMPRA D’UN ARTICLE.
COOKIES DE PERSONALITZACIÓ: SÓN AQUELLES QUE PERMETEN A L’USUARI ACCEDIR AL SERVEI AMB ALGUNES CARACTERÍSTIQUES DE CARÀCTER GENERAL PREDEFINIDES EN FUNCIÓ D’UNA SÈRIE DE CRITERIS EN EL TERMINAL DE L’USUARI COM PER EXEMPLE SERIEN L’IDIOMA O EL TIPUS DE NAVEGADOR A TRAVÉS DEL COM ES CONNECTA AL SERVEI.
COOKIES PUBLICITÀRIES: SÓN AQUELLES QUE, BEN TRACTADES PER AQUESTA WEB O PER TERCERS, PERMETEN GESTIONAR DE LA FORMA MÉS EFICAÇ POSSIBLE L’OFERTA DELS ESPAIS PUBLICITARIS QUE HI HA A LA PÀGINA WEB, ADEQUANT EL CONTINGUT DE L’ANUNCI AL CONTINGUT DEL SERVEI SOL·LICITAT O A L’ÚS QUE REALITZI DE LA NOSTRA PÀGINA WEB. PER A AIXÒ PODEM ANALITZAR ELS SEUS HÀBITS DE NAVEGACIÓ EN INTERNET I PODEM MOSTRAR-LI PUBLICITAT RELACIONADA AMB EL SEU PERFIL DE NAVEGACIÓ.
COOKIES DE PUBLICITAT COMPORTAMENTAL: SÓN AQUELLES QUE PERMETEN LA GESTIÓ, DE LA FORMA MÉS EFICAÇ POSSIBLE, DELS ESPAIS PUBLICITARIS QUE, SI ESCAU, L’EDITOR HAGI INCLÒS EN UNA PÀGINA WEB, APLICACIÓ O PLATAFORMA DES DE LA QUAL PRESTA EL SERVEI SOL·LICITAT. AQUEST TIPUS DE COOKIES EMMAGATZEMEN INFORMACIÓ DEL COMPORTAMENT DELS VISITANTS OBTINGUDA A TRAVÉS DE L’OBSERVACIÓ CONTINUADA DELS SEUS HÀBITS DE NAVEGACIÓ, LA QUAL COSA PERMET DESENVOLUPAR UN PERFIL ESPECÍFIC PER MOSTRAR AVISOS PUBLICITARIS EN FUNCIÓ DEL MATEIX.
DESACTIVAR LES COOKIES.
POT VOSTÈ PERMETRE, BLOQUEJAR O ELIMINAR LES COOKIES INSTAL·LADES EN EL SEU EQUIP MITJANÇANT LA CONFIGURACIÓ DE LES OPCIONS DEL NAVEGADOR INSTAL·LAT EN EL SEU ORDINADOR.
EN LA MAJORIA DELS NAVEGADORS WEB S’OFEREIX LA POSSIBILITAT DE PERMETRE, BLOQUEJAR O ELIMINAR LES COOKIES INSTAL·LADES EN EL SEU EQUIP.
A CONTINUACIÓ POT ACCEDIR A LA CONFIGURACIÓ DELS NAVEGADORS WEBS MÉS FREQÜENTS PER ACCEPTAR, INSTAL·LAR O DESACTIVAR LES COOKIES:
CONFIGURAR COOKIES EN GOOGLE CHROME  https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

CONFIGURAR COOKIES EN MICROSOFT INTERNET EXPLORER http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

CONFIGURAR COOKIES EN MOZILLA FIREFOX https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-web-rastrear-preferencias?redirectlocale=es&redirectslug=habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

CONFIGURAR COOKIES EN SAFARI (APPLE) https://support.apple.com/es-es/HT201265
COOKIES DE TERCERS.
AQUESTA PÀGINA WEB UTILITZA SERVEIS DE TERCERS PER RECOPILAR INFORMACIÓ AMB FINALITATS ESTADÍSTIQUES I D’ÚS DE LA WEB. S’USEN COOKIES DE DOUBLECLICK PER MILLORAR LA PUBLICITAT QUE S’INCLOU EN EL LLOC WEB. SÓN UTILITZADES PER ORIENTAR LA PUBLICITAT SEGONS EL CONTINGUT QUE ÉS RELLEVANT PER A UN USUARI, MILLORANT AIXÍ LA QUALITAT D’EXPERIÈNCIA EN L’ÚS DEL MATEIX.
EN CONCRET, USEM ELS SERVEIS DE GOOGLE ADSENSE I DE GOOGLE ANALYTICS PER A LES NOSTRES ESTADÍSTIQUES I PUBLICITAT. ALGUNES COOKIES SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT DEL LLOC, PER EXEMPLE EL CERCADOR INCORPORAT.
EL NOSTRE LLOC INCLOU ALTRES FUNCIONALITATS PROPORCIONADES PER TERCERS. VOSTÈ PUGUES FÀCILMENT COMPARTIR EL CONTINGUT EN XARXES SOCIALS COM FACEBOOK, TWITTER O GOOGLE +, AMB ELS BOTONS QUE HEM INCLÒS A AQUEST EFECTE.
ADVERTIMENT SOBRE ELIMINAR COOKIES.
VOSTÈ POT ELIMINAR I BLOQUEJAR TOTES LES COOKIES D’AQUEST LLOC, PERÒ PART DEL LLOC NO FUNCIONARÀ O LA QUALITAT DE LA PÀGINA WEB POT VEURE’S AFECTADA.
SI TÉ QUALSEVOL DUBTE SOBRE LA NOSTRA POLÍTICA DE COOKIES, POT CONTACTAR AMB AQUESTA PÀGINA WEB A TRAVÉS DELS NOSTRES CANALS DE CONTACTE.

POLÍTICA DE COOKIES(ESPAÑOL)

EN CUMPLIMIENTO CON LO DISPUESTO EN EL ARTÍCULO 22.2 DE LA LEY 34/2002, DE 11 DE JULIO, DE SERVICIOS DE LA SOCIEDAD DE LA INFORMACIÓN Y DE COMERCIO ELECTRÓNICO, ESTA PÁGINA WEB LE INFORMA, EN ESTA SECCIÓN, SOBRE LA POLÍTICA DE RECOGIDA Y TRATAMIENTO DE COOKIES.

¿QUÉ SON LAS COOKIES?

UNA COOKIE ES UN FICHERO QUE SE DESCARGA EN SU ORDENADOR AL ACCEDER A DETERMINADAS PÁGINAS WEB. LAS COOKIES PERMITEN A UNA PÁGINA WEB, ENTRE OTRAS COSAS, ALMACENAR Y RECUPERAR INFORMACIÓN SOBRE LOS HÁBITOS DE NAVEGACIÓN DE UN USUARIO O DE SU EQUIPO Y, DEPENDIENDO DE LA INFORMACIÓN QUE CONTENGAN Y DE LA FORMA EN QUE UTILICE SU EQUIPO, PUEDEN UTILIZARSE PARA RECONOCER AL USUARIO.

¿QUÉ TIPOS DE COOKIES UTILIZA ESTA PÁGINA WEB?

ESTA PÁGINA WEB UTILIZA LOS SIGUIENTES TIPOS DE COOKIES:

COOKIES DE ANÁLISIS: SON AQUÉLLAS QUE BIEN TRATADAS POR NOSOTROS O POR TERCEROS, NOS PERMITEN CUANTIFICAR EL NÚMERO DE USUARIOS Y ASÍ REALIZAR LA MEDICIÓN Y ANÁLISIS ESTADÍSTICO DE LA UTILIZACIÓN QUE HACEN LOS USUARIOS DEL SERVICIO OFERTADO. PARA ELLO SE ANALIZA SU NAVEGACIÓN EN NUESTRA PÁGINA WEB CON EL FIN DE MEJORAR LA OFERTA DE PRODUCTOS O SERVICIOS QUE LE OFRECEMOS.

COOKIES TÉCNICAS: SON AQUELLAS QUE PERMITEN AL USUARIO LA NAVEGACIÓN A TRAVÉS DEL ÁREA RESTRINGIDA Y LA UTILIZACIÓN DE SUS DIFERENTES FUNCIONES, COMO POR EJEMPLO, LLEVAR A CAMBIO EL PROCESO DE COMPRA DE UN ARTÍCULO.

COOKIES DE PERSONALIZACIÓN: SON AQUELLAS QUE PERMITEN AL USUARIO ACCEDER AL SERVICIO CON ALGUNAS CARACTERÍSTICAS DE CARÁCTER GENERAL PREDEFINIDAS EN FUNCIÓN DE UNA SERIE DE CRITERIOS EN EL TERMINAL DEL USUARIO COMO POR EJEMPLO SERIAN EL IDIOMA O EL TIPO DE NAVEGADOR A TRAVÉS DEL CUAL SE CONECTA AL SERVICIO.

COOKIES PUBLICITARIAS: SON AQUÉLLAS QUE, BIEN TRATADAS POR ESTA WEB O POR TERCEROS, PERMITEN GESTIONAR DE LA FORMA MÁS EFICAZ POSIBLE LA OFERTA DE LOS ESPACIOS PUBLICITARIOS QUE HAY EN LA PÁGINA WEB, ADECUANDO EL CONTENIDO DEL ANUNCIO AL CONTENIDO DEL SERVICIO SOLICITADO O AL USO QUE REALICE DE NUESTRA PÁGINA WEB. PARA ELLO PODEMOS ANALIZAR SUS HÁBITOS DE NAVEGACIÓN EN INTERNET Y PODEMOS MOSTRARLE PUBLICIDAD RELACIONADA CON SU PERFIL DE NAVEGACIÓN.

COOKIES DE PUBLICIDAD COMPORTAMENTAL: SON AQUELLAS QUE PERMITEN LA GESTIÓN, DE LA FORMA MÁS EFICAZ POSIBLE, DE LOS ESPACIOS PUBLICITARIOS QUE, EN SU CASO, EL EDITOR HAYA INCLUIDO EN UNA PÁGINA WEB, APLICACIÓN O PLATAFORMA DESDE LA QUE PRESTA EL SERVICIO SOLICITADO. ESTE TIPO DE COOKIES ALMACENAN INFORMACIÓN DEL COMPORTAMIENTO DE LOS VISITANTES OBTENIDA A TRAVÉS DE LA OBSERVACIÓN CONTINUADA DE SUS HÁBITOS DE NAVEGACIÓN, LO QUE PERMITE DESARROLLAR UN PERFIL ESPECÍFICO PARA MOSTRAR AVISOS PUBLICITARIOS EN FUNCIÓN DEL MISMO.

DESACTIVAR LAS COOKIES.

PUEDE USTED PERMITIR, BLOQUEAR O ELIMINAR LAS COOKIES INSTALADAS EN SU EQUIPO MEDIANTE LA CONFIGURACIÓN DE LAS OPCIONES DEL NAVEGADOR INSTALADO EN SU ORDENADOR.

EN LA MAYORÍA DE LOS NAVEGADORES WEB SE OFRECE LA POSIBILIDAD DE PERMITIR, BLOQUEAR O ELIMINAR LAS COOKIES INSTALADAS EN SU EQUIPO.

A CONTINUACIÓN PUEDE ACCEDER A LA CONFIGURACIÓN DE LOS NAVEGADORES WEBS MÁS FRECUENTES PARA ACEPTAR, INSTALAR O DESACTIVAR LAS COOKIES:

CONFIGURAR COOKIES EN GOOGLE CHROME  https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

CONFIGURAR COOKIES EN MICROSOFT INTERNET EXPLORER http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

CONFIGURAR COOKIES EN MOZILLA FIREFOX https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-web-rastrear-preferencias?redirectlocale=es&redirectslug=habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

CONFIGURAR COOKIES EN SAFARI (APPLE) https://support.apple.com/es-es/HT201265

COOKIES DE TERCEROS.

ESTA PÁGINA WEB UTILIZA SERVICIOS DE TERCEROS PARA RECOPILAR INFORMACIÓN CON FINES ESTADÍSTICOS Y DE USO DE LA WEB. SE USAN COOKIES DE DOUBLECLICK PARA MEJORAR LA PUBLICIDAD QUE SE INCLUYE EN EL SITIO WEB. SON UTILIZADAS PARA ORIENTAR LA PUBLICIDAD SEGÚN EL CONTENIDO QUE ES RELEVANTE PARA UN USUARIO, MEJORANDO ASÍ LA CALIDAD DE EXPERIENCIA EN EL USO DEL MISMO.

EN CONCRETO, USAMOS LOS SERVICIOS DE GOOGLE ADSENSE Y DE GOOGLE ANALYTICS PARA NUESTRAS ESTADÍSTICAS Y PUBLICIDAD. ALGUNAS COOKIES SON ESENCIALES PARA EL FUNCIONAMIENTO DEL SITIO, POR EJEMPLO EL BUSCADOR INCORPORADO.

NUESTRO SITIO INCLUYE OTRAS FUNCIONALIDADES PROPORCIONADAS POR TERCEROS. USTED PUEDE FÁCILMENTE COMPARTIR EL CONTENIDO EN REDES SOCIALES COMO FACEBOOK, TWITTER O GOOGLE +, CON LOS BOTONES QUE HEMOS INCLUIDO A TAL EFECTO.

ADVERTENCIA SOBRE ELIMINAR COOKIES.

USTED PUEDE ELIMINAR Y BLOQUEAR TODAS LAS COOKIES DE ESTE SITIO, PERO PARTE DEL SITIO NO FUNCIONARÁ O LA CALIDAD DE LA PÁGINA WEB PUEDE VERSE AFECTADA.

SI TIENE CUALQUIER DUDA ACERCA DE NUESTRA POLÍTICA DE COOKIES, PUEDE CONTACTAR CON ESTA PÁGINA WEB A TRAVÉS DE NUESTROS CANALES DE CONTACTO.