COL·LABORA AMB NOSALTRES. Ens vols ajudar? Vols contribuir a les nostres activitats o formar part del nostre equip? Les accions de HUACAL, ong de solidaritat amb El Salvador, es fan realitat gràcies al suport de persones, administracions i entitats, que ens donen suport. La teva contribució és molt important!

Et proposem quatre maneres diferents de col·laborar amb Huacal:

Donació econòmica

Fent una aportació econòmica que ens permetrà seguir realitzant projectes de prevenció de violències, de reinserció social de col·lectius desafavorits,  de defensa dels drets de les dones i de suport al seu empoderament econòmic i social, de memòria històrica i justícia restaurativa, i de promoció cultural i social de El Salvador a Catalunya.

Amb el teu temps

Fent de voluntària o voluntari. Sabem que el teu temps és molt valuós i també sabem que qualsevol estona dedicada a alguns dels nostres projectes tant a El Salvador com a Catalunya  permetrà anar construint pas a pas un futur en pau i amb condicions de dignitat i justícia social.

Els nostres productes

Llegint la millor literatura històrica salvadorenya.  La nostra entitat té un acord de col·laboració amb el Museo de la Palabra y la Imagen (MUPI) de San Salvador, museu que té per missió la recuperació, preservació i educació al públic en general dels més interessants i rics elements de la cultura i la història d’El Salvador, que a més de les activitats educatives i culturals que realitza disposa d’una editorial. Huacal distribueix i ven a través d’aquesta web  la seva col·lecció a més d’organitzar actes de presentació a Catalunya de les noves obres.

Records dels 25 anys

Comprant els records dels 25 anys de Huacal. En motiu dels nostres 25 anys i gràcies als serveis de disseny gràfic i impremta de Tiempos Nuevos Teatro (TNT) podeu compartir la nostra celebració amb els nostres productes. Podreu trobar tant records dels 25 anys com artesania típica de les comunitats d’El Salvador i marxandatge propi de Huacal. Esperem que us agradin !

Fent-te amiga o amic de Huacal. Ajuda’ns a difondre la tasca de Huacal entre els teus familiars, amistats i persones, entitats i empreses conegudes. segueix-nos a la nostra web i el nostre blog i, sobretot,  sigues actiu/iva per a difondre els nostres missatges a les xarxes… moltes gràcies !!