Seleccionar página

Recordar-vos que el proper diumenge 28 de novembre a les 23.59h finalitza el termini per presentar les vostres obres (poemaris en català o castellà d’entre entre 200 i 500 versos) a la primera edició del CONCURS TRANSOCEÀNIC DE POESIA «HOMENATGE A CLAUDIA LARS»

Impulsat per la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona i Catalunya, la Casa de Cultura del Salvador a Washington i l’Editorial ‘Los sin pisto’ d’El Salvador la primera edició del CONCURS TRANSOCEÀNIC DE POESIA «HOMENATGE A CLAUDIA LARS» vol promoure la poesia entre tota persona entre 16 i 35 anys de El Salvador, Estats Units i Catalunya.  

Les bases es poden consultar a la següent web: https://www.literaturasalvadorenya.cat/concurs-poesia/ on s’informa sobre totes les característiques del concurs, així com els seus premis, entre ells l’edició d’un llibre amb les obres dels dos primers guardonats en castellà i en català o diplomes de reconeixement i un lot de llibres pels dos primers guardonats i els quatre accèssits.

Gràcies per participar, molta sort i èxits !!!

Aquest concurs rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona

(Visited 7 times, 1 visits today)