Seleccionar página

Secció “En Reconeixement” publicada en el número 7 de “Náhuat, revista de solidaritat amb El Salvador” (Barcelona, setembre 2020)

Durant la guerra civil, milers de nens i nenes van ser segrestats i venuts a famílies estrangeres o adoptats per militars d’alt rang. Volem reconèixer la tasca que des de l’any 1994 realitza l’associació Pro-Búsqueda per donar a conèixer la problemática d’aquesta infantesa desapareguda, establir el seu estat i donar suport als familiars de les nenes i nens desapareguts.

Fins avui, s’han recollit més de mil denúncies d’infants que van ser segrestats, adoptats o van créixer en orfenats. D’aquests mil casos, ja s’han aclarit 446. En la seva gran majoria van aconseguir la reunificació familiar, en altres, donar amb la ubicació de la persona, viva o morta.

Més informació a: http://www.probusqueda.org.sv

(Visited 7 times, 1 visits today)