Seleccionar página

En el marc de les activitats del 8 de març del 2020, Huacal publica la revista “Nàhuat, revista de solidaritat amb El Salvador”, hereva del butlletí informatiu que estàvem editant des de novembre del 2018.


“Nàhuat” editada tant en català com en castellà vol ser un espai d’informació, reflexió i opinió sobre la realitat de El Salvador i de la diàspora salvadorenca a Catalunya i Espanya. Cada número està dedicat a un tema central vinculat a l’actualitat de la societat salvadorenca i els projectes de cooperació i solidaritat que impulsem des de Huacal o des de les entitats amb les que col.laborem.


En aquest número 6 (mantenim la numeració iniciada amb el butlletí) aquest tema és “Per la vida i la salut, dret a l’avortament“. Així mateix, la revista disposa d’altres seccions com les noticies d’actualitat, un espai “En reconeixement” a alguna activitat social que volem destacar d’Amèrica Central, les “Paraules al vent” destinades a lloar frases que conformen l’ànima de El Salvador, el “Punt de llibre” dedicat a presentar alguna o algunes obres de la literatura salvadorenca del segle XXI, l’apartat “Descobrint El Salvador” que mostra històries, indrets o llocs característics del país, i per acabar la contraportada dedicada a “L’entrevista“, des d’una perspectiva íntima i personal, a una persona vinculada al tema central, en aquest número es un plaer comptar amb Teodora Vásquez.

Volem enviar un immens agraïment a totes les persones que han col·laborat en aquest número !!!


Podeu llegir la revista a través d’aquest enllaç:  https://www.huacalong.cat/nahuat-num-6-cat/ o la podeu baixar en pdf en aquest: https://www.huacalong.cat/revista-nahuat/

(Visited 28 times, 1 visits today)