El passat divendres  va tenir lloc una nit molt i molt especial, màgica, en el Restaurant El Pulgarcito com a cloenda de tota una setmana de presentació de la Xarxa de Literatura salvadorenya a Barcelona. Vam tenir lel plaer de presentar els darrers dos llibres publicats pel Museo de la Palabra y la Imagen (MUPI) de la mà del seu director Carlos Henriquez Consalvi: “Los doce nacimientos de Miguel Mármol” de Dani Fano i “Tentaciones y estropicios” de Carlos Henriquez Consalvi.

Una nit de confidències, lluites, compromisos i paraules… Miguel Mármol, els seus dotze naixements, els drets indigenes, el moviment revolucionari,  la tardor a París, Radio Venceremos, el canal de Nicaragua, la bona música i… mil i un anècdotes que quedaran en el cor i la memòria dels presents… un fantàstic colofó per les primeres activitats de la Xarxa… gràcies a tothom que ens acompanyat aquesta setmana i us deixem amb algunes fotos d’aquest acte…

(Visited 7 times, 1 visits today)