Aquest any 2019 Huacal ong de solidaritat amb El Salvador treballa en quatre línies de treball:


1)  la lluita per la despenalització de l’avortament a El Salvador,
2) la reparació a les víctimes de la guerra civil i per la internacionalització de la justícia restaurativa,
3) la reinserció social i laboral de les joves privades de llibertat i
4) el reconeixement de la riquesa cultural i literària de El Salvador i el seu coneixement i promoció arreu de Catalunya


Per tot això necessitem del suport d’amigues i amics per tal de poder desenvolupar aquests projectes. Així que amb aquest post iniciem una campanya de col·laboració amb Huacal que podeu conèixer a la nostra nova web: www.huacalong.cat que us animem a visitar
Podeu col·laborar de múltiples maneres, però per començar us proposem que ens ajudeu de dues maneres:


Fent una aportació econòmica que ens permetrà seguir realitzant projectesde prevenció de violències, de reinserció social de col·lectius desafavorits, de defensa dels drets de les dones i de suport al seu empoderament econòmic i social, de memòria històrica i justícia restaurativa, i de promoció cultural i social de El Salvador a Catalunya.Només heu de clicar aquí: aportació econòmica

Llegint la millor literatura històrica salvadorenya.  La nostra entitat té un acord de col·laboració amb el Museo de la Palabra y la Imagen (MUPI) de San Salvador, museu que té per missió la recuperació, preservació i educació al públic en general dels més interessants i rics elements de la cultura i la història d’El Salvador, que a més de les activitats educatives i culturals que realitza disposa d’una editorial. Huacal distribueix i ven a través d’aquesta web la seva col·lecció a més d’organitzar actes de presentació a Catalunya de les noves obres. 
Només heu de clicar aquí: coneix i compra literatura salvadorenya

En properes entrades més informació sobre els nostres projectes i com col·laborar, moltes gràcies !!

(Visited 13 times, 1 visits today)