Aquesta setmana Eduard Balsebre, membre de Huacal, ha començat la visita de seguiment i avaluació de projectes amb les entitats salvadorenques amb qui col·laborem com és el cas de l’Associació TNT (Temps Nous Teatre) i el Museu de la Paraula i la imatge (MUPI) i amb el propòsit de donar seguiment al desenvolupament i resultats obtinguts dels projectes finançats per la Cooperació Catalana i per l’Ajuntament de Barcelona.També estan previstes altres reunions en el marc dels projectes que impulsem per als anys 2018 i 2019 amb altres diferents entitats en el marc de les nostres àrees d’actuació: prevenció de violències, justícia restaurativa i memòria històrica i defensa dels drets de les dones.

Durant 15 dies us anirem informant d’aquestes trobades, us mostrarem de primera mà alguns dels projectes i activitats que compartim i compartirem, així com destacarem algun moment interessant d’aquest viatge.

(Visited 14 times, 1 visits today)