Coincidint amb el nostre 25 aniversari, Huacal canvia de seu social. Deixem el barri del Raval de Ciutat Vella, la nostra casa en els darrers vuit anys, i a partir d’aquest 1 de juliol ens podeu trobar al barri de Sant Andreu de Barcelona, en concret a l’Hotel d’Entitats de Can Guardiola al carrer Cuba, 2 (telèfon 93 274 14 60 / 08030 Barcelona).

Aprofitarem aquests mesos de juliol i agost per fer el trasllat i a partir de l’1 de setembre ja estarem actius i oberts al barri amb nou d’horari d’atenció i amb nous projectes. Ens teniu a la vostra disposició i allà us hi esperem !!!

I també, volem aprofitar per informar-vos que en el marc de l’estreta col·laboració que mantenim amb l’entitat salvadorenca Tiempos Nuevos Teatro (TNT) iniciem en les properes setmanes dos projectes vinculats al suport a dones joves privades de llibertat i al seu acompanyament per a la inserció social i laboral un cop surten de la presó que han rebut el suport de l’Ajuntament de Barcelona i del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) respectivament. Us mantindrem informats del seus avenços i execuci

(Visited 10 times, 1 visits today)